Виїзні практики

На виїзні практики разом з нами можуть поїхати всі бажаючі, хто вже проходив навчання в школі ЧЮЦ, або беспосередньо отримати перший рівень впродовж вашої подорожі. Заявки приймаються за тел. +38 (095) 741 70 48

Turkey , Cirali 

На початку жовтня кожен рік організуємо поглиблену практику  для тих, хто вже не є новачком у  школі.  Раніше ми  проводили такі заходи в Криму, а саме на Меганомі,  у бухті Ласпі, та в  Батилімані.  Останнім часом проводимо за кордоном, в Турції, в мальовничій бухті Cirali, в місці,  яке полюбляють всі йоги світу.  Це  місцевий заповідник, де заборонений масовий туризм,  відомий своєю унікальною природою. В середині літа туди припливають гігантські черепахи Caretta з Південної Африки щоб вивести потомство в чистих золотих пісках бухти Cirali.  Поруч  гора Хімери, відома першим в світі “вічним” вогнем, який палає впродовж століть і вдень і вночі. Руїни стародавнього міста Олімпус,  чиста та тепла в цю пору року ( +24) прозора вода, апельсинові та гранатові сади – все це створює атмосферу не тільки якісної практики, а ще й прекрасного відпочинку.

Меганом

На Меганомі були дуже складні умови. За питною водою похід займав 3 години до джерела і 3 години на зворотній шлях ще й дорога була з ризиком  для життя. Але попри всі складнощі – це була одна з найяскравіших наших пригод. Ми кожен день практикували не менше трьох годин. У вільний час – body art, знайомство зі стихіями вогню, води, повітря, землі…  Оскільки там було малолюдно, а ми завжди їздимо у малолюдні місця, нам довелося побачити дивовижне явище – прощальний ритуал  зграї дельфінів із своїм помираючим сородичем. Це було вражаюче!

Батіліман

Кожен виїзд на природу запам’ятовується як найкращий. Ми завжди практикуємо не менше ніж 2 тижні. За цей час встигаємо і практикувати і ходити в походи, завжди є що подивитися в таких мальовничих містах. А вночі шаманські пляски біля вогню з  етнічною тувінкою, яка зустрілася нам по дорозі.